Superior Sobe

Superior Soba

Superior soba hotela Zeleni grad je izbor za sve one koji žele da uživaju u udobnosti, komforu i modernom dizajnu svoje sobe. Bilo da ste u naš hotel i Sokobanju došli radi odmora ili posla, superior soba će Vam obezbediti idealnu kombinaciju luksuza i željenog komfora. Kako duži, tako čak i sasvim kratak boravak u njoj, priuštiće Vam nezaboravno iskustvo, koje ćete želeti iznova da ponavljate.

Elegantno i sa stilom uređena, opremljena je sa francuskim ležajem dimenzija 180x200cm ili 160x200cm, ormanom, noćnim stočićem, toaletnim ogledalom, prostorom za sedenje i drugim neophodnim sadržajima. Sa terasa soba se pruža jedinstven pogled na planine Ozren I Rtanj i panoramu Sokobanja, koji će, na najlepši način, upotpuniti Vaš doživljaj tokom boravka u njoj.

Poseduje sopstveno moderno kupatilo, u kome se nalazi toalet, kao i komforna i prostrana tuš kabina. Za goste su obezbeđeni: hotelska kozmetika, peškiri, bade mantili, papuče i fen za kosu.

Svaka superior double soba je klimatizovana i sadrži: besplatan Wi-Fi internet, smart televizor sa kablovskim kanalima, direktnu telefonsku liniju, mini-bar i sef. Gostima je, takođe, dostupan za korišćenje i ketler za čaj i instant kafe, a moguća je i posluga u sobi (rum servis).

počev od 5,000 RSD po noćenju
  •  

francuski ležaj 180x2000 ili 160x200cm,

kupatilo (tuš kabina, podno grejanje, sušači peškira, fen za kosu, papuče)

terasu sa pogledom na planine Ozren i Rtanj

SMART TV

Kablovska

Telefon

Besplatan Wireless Internet

Punjač Za Mobilni na zahtev gosta

Sef

Klima Uređaj

Mini bar

Dečiji krevetac na zahtev gosta

Dodatni jastuk i prekrivač na zahtev gosta

Pratite nas

VIKEND PROMO PAKET ZELENI GRAD

PAKET UKLJUČUJE:
 
  •  2 NOĆENJA-3 DANA NA BAZI POLUPANSIONA
  • NEDELJNI BRUNCH OD 13H
  • NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE BAZENA I SPA CENTRA OD 9-21H
  • KASNI CHECK OUT DO 15H
  • PARKING
  • WI-FI

CENA PAKETA ZA DVE OSOBE 

25780 RSD