Nataly Spa

Nataly Spa

Analizom turističke ponude u Sokobanji shvatili smo da Sokobanji nedostaje luksuzna turistička ponuda. Iz želje da stvorimo savršeno mesto za odmor izgradali smo Zeleni grad kompleks koji se sastoji iz tri objekta. Prvi objekat, konak Nataly je počeo sa radom u maju 2014 godine. Drugi objekat je počeo sa radom u maju 2017 godine, a treći u decembu 2023.

Nataly spa se nalazi u samom centru Sokobanje, ali ipak u mirnom delu, odmah iznad mermernog šetališta. Gradeći objekat, trudili smo se da ispoštujemo sve ekološke standarde. Zato su krov i panorama terase travnate, zato su korišćeni prirodni materijali, zato je sve u skladu sa prirodom.

Nataly spa objekat A sadrži 14 luksuzno opremljenih apartmana dok Objekat B raspolaže sa 4 apartmana.

Nataly spa poseduje sopstvene bunare i toplotne pumpe za zagrevanje. Time smo obezbedili redovno funkcionisanje wellness kompleksa tokom cele godine

Nataly spa poseduje sopstveni parking koji je besplatan za sve goste hotela. Posebnu brigu smo vodili o dvorištu. Puno zelenila, travnatih delova, delova za odmor sa ležaljkama, roštilj pored potoka. A potok je posebna priča. Donosi Vam svežinu planine Ozren tako da je prijatno i u najtoplijim danima.

Nataly spa poseduje restoran zatvorenog tipa i restoran baštu sa pogledom na potok. Osnovna usluga koja se nudi je noćenje sa doručkom.

U objektu nije dozvoljeno pušenje.

Šta nas odvaja od drugih?

Vrhunska usluga koja se može primetiti na svakom koraku. Na ljubaznost i osmeh uvek možete računati. Luksuzno opremljeni apartmani gde smo vodili računa o najsitnijim detaljima kako bi Vas odmor bio savršen. Besprekorna priroda i okruženje. Ruža vetrova sa vrhova Ozrena se spušta do samih terasa a pogled sa krovne terase vam dopire do kranjih oboda Sokobanjske kotline. Na svakom koraku prostor za uživanje. Krovna terasa sa ležaljkama i sofama, ležaljke i garniture u dvorištu, letnja bašta, roštilj pored potoka. Bazen i spa centar su potpuno besplatni za sve goste hotela. Usluga sa doručkom je na bazi švedskog stola sa bogatim izborom.

Organizacija sadržaja

Recepcija na raspolaganju 24h za sve informacije i rezervacije.

Lobi bar u delu recepcije sa bogatim izborom pića, toplih I hladnih napitaka.

Restoran kapaciteta do 50 osoba. U restoranu se svakodnevno nudi sveže pripremljen doručak na bazi švedskog stola. U  ponudi je bogat izbor domaćih slanih i slatkih peciva, mlečnih proizvoda,sezonskog voća I povrća, toplih I hladnih napitaka. Restoran je opremljen video bimom i projektorom, pogodan za organizovanje prezentacija i seminara. Rado vreme restorana od 8h-22h . 

Spa centar se nalazi u veoma prijatnom okruženju  u donjem nivou Nataly spa. Ponuda obuhvata unutrašnji bazen sa regulisanom temperaturom, hidromasažerima i vodenim slapom, jacuzzi, parno kupatilo,  finsku  aromatherapy saunu, tropske kiše, kneipp klupe, tople klupe, slana pećina,soba za masažu.

Bazen sa hidromasažerima za stopala, noge i leđa, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 30 stepeni celzijusa.Hidromasaža je providan vid masaže u kom se kao sredstvo masaže koristi voda. Povećana temperatura vode u toku hidromasaže dovodi do jačanja imuniteta, oslobađa organizam od sresa i napetosti. Vodeni slap može služiti za masažu vrata i ramena. On zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda svojim zvukom vam pruža opuštajuću atmosferu.

Jacuzzi za izvanrednu reklasaciju uz prijatno strujenje vode i žubor vazdušnih mehurića.Posebno dizajnirane mlaznice tople vode vrše dubinsku masažu specifičnih tačaka koštano-zglobnog i mišićnog sistema. Zdravstveno je koristan jer deluje na umorne mišiće, ublažava bol i omogućava kvalitetan san. Takođe revitalizuje telo, mentalni sistem, deluje antistresno, poboljšava cirkulaciju i podstiče protok krvi i limfe. Preporučeno vreme boravka ne duže od 15 minuta.

Parno kupatilo ili hamam deluje na respiratorni sistem,čisti kožu I izbacuje suvišnu tečnost iz organizma. Savršen izbor za boravak nakon stresnog dana ili za pročišćavanje organizma. To je tretman u zatvorenom prostoru zasićen vlagom i parom koji podstiče  izbacivanje toksina iz organizma. Najdelotvornije deluje na temperaturi do 50 stepeni celzijusa. Koristi se tretman u trajanju do 20 minuta, nakon čega sledi rashlađivanje mlakom-hladnom vodom radi stimulacije organizma.Parno kupatilo ili hamam je blagotvoran za kožu, smanjuje stres i umor, relaksira napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, unapređuje opšte fizičko i psihičko stanje organizma, delotvoran kod astme, bronhitisa i kašlja, kao i kod reumatskih oboljenja i naročito uz pomoć eteričnih ulja.

Finska aromatherapy i chromotherapy sauna sa klupama u kojoj temperatura doseže do 100 stepeni celzijusa. U sauni se nalaze drvene klupe u nekoliko nivoa. Izbacivanjem viška tečnosti iz tela tokom boravka u sauni oslobađaju se štetne materije iz organizma, jača se imuni sistem, opušta se telo stresa i napetosti. Poboljšava se cirkulacija, koža dobija blistav sjaj, poboljšava se tonus mišića i elastičnost.Preporučuje se boravak u trajanju od 15 minuta. Po izslasku iz saune obavezno je tuširanje hladnijom vodom. Ovakav ciklus se može ponoviti  tru puta tokom dana. Kontraindikacije: visok krvni pritisak, pace-maker, srčana oboljenja, izuzetno nizak krvni pritisak, proširene vene, tromboza, akutne infekcije, ne preporučuje se trudnicama kao i deci.

Kneipp klupa  topla klupa  za opuštanje  tela iI mišića, preporučuje se posebno pre i posle korišćenja masažnih bazena, finske saune i parnog kupatila. Kneipp klupa je sa posudama za noge sa toplom i hladnom vodom. Ova kombinacija toplo-hladno pospešuje cirkulaciju, oslobađa glavobolju i pozitivno deluje kod sindroma hladna stopla. Takođe, ima pozitivne efekte na protok krvi u ekstremitetima što dovodi do veće izdržljivosti.

Slana pećina. Lekovito mesto sa mikroklimom. Haloterapija (na grčkom halos znači so) je moderna metoda lečenja koja predstavlja kombinaciju boravka u slanoj sobi u kojoj se ubacuje suvi aerosol prirodne kamene soli koja se udiše stvarajući atmosferu sa visokom koncentracijom soli i negativnih jona što povoljno utiče na zdravlja čoveka. Prirodna so je ta koja je neophodna našem telu da bi ono moglo da funkcioniše savršeno i u potpunosti. Vazduh u ovoj prostoriji je zasićen suvim, rasprašenim česticama soli. Ovo je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u slanoj pećini koja je izgađena od prirodne soli (himalajska so i so iz Mrtvog mora), a služi za tretman lečenja disajnih puteva, alergija, koštano-zglobnog sistema, metabolizma, imunološkog sistema, neurovegetativnoendokrini sistem, ima antistresni i blago sedativni efekat, smanjuje umor i neraspoloženje, poboljšava mikrocirkulaciju i stimuliše izbacivanje toksina kroz kožu. U slanu pećinu ulazite dok ste suvi. Tretman za odrasle u slanoj pećini je 40 minuta a za decu 20 minuta. Jedan tretman boravka u slanoj pećini zamenjuje 4 dana boravka na moru. Kontraindikacije: akutna faza respiratornih oboljenja, HOBP, oboljenje bubrega, hipertenzija, febrilnost, maligna oboljenja, tuberkuloza, mentalni poremećaji.

Tropske kiše pružaju opuštanje na neobičan način uz smenjivanje topple I hladne vode..Milijarde kapljica sitnih i krupnih kapljica koje se rasprskavaju po vašem telu pojačaće efekte neprocenjivog i dragocenog wellness-a.

Možete se opustiti uživajući u  tretmanima našeg spa centra ili dozvoliti našim stručnim terapeutima da, uz Vaše instrukcije, kreiraju jedinstven program namenjen opuštanju i relaksaciji. Okružite se opuštajućim mirom i privatnošću. Spa soba za masažu i je posebno dizajnirana sa regulisanim intenzitetom svetla,  i  muzike. Naši iskusni terapeuti će Vas uvesti u magični svet opuštanja, posle čega ćete se osećati potpuno preporođeno, probuđenih čula i obnovljenog životnog entuzijazma. U ponudi wellness centra «Nataly spa» možete uživati u velikom izboru masaža koje će vas opustiti, osloboditi stresa i pripremiti za duge šetnje u prirodi.

1.     Masaže celog tela: relax, aroma, terapeutska, antistres (45min, 60 min.)

2.     Sportska masaža (40 min.)

3.     Kraljevska masaža (40 min.)

4.     Parcijalne masaže leđa (20 min., 30 min.)

5.     Segmentna masaža vratnog i ramenog pojasa (10-15 min)

6.     Masaža nogu (20 min.)

7.     Masaža stopala (15 min.)

8.     Masaža lica (15 min.)

9.     Anticelulit (20 min.)

10.   Masaža za trudnice (45 min.)

 Radno vreme Spa centra od 9h do 21h. Za dodatne informacije i zakazivanje tretmana, molimo Vas kontaktirajte naše osoblje recepcije.

 Izdvojite vreme za mir i opuštanje u Nataly spa.  

Pratite nas

VIKEND PROMO PAKET ZELENI GRAD

PAKET UKLJUČUJE:
 
  •  2 NOĆENJA-3 DANA NA BAZI POLUPANSIONA
  • NEDELJNI BRUNCH OD 13H
  • NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE BAZENA I SPA CENTRA OD 9-21H
  • KASNI CHECK OUT DO 15H
  • PARKING
  • WI-FI

CENA PAKETA ZA DVE OSOBE 

25780 RSD