Masaža

Orijentalni Spa rituali

Otkrijte svoj put do lepote Orijentalnim Spa ritualima koji će Vam pružiti nazaboravne trenutke opuštanja i relaksacije, a Vaš duh i telo dovesti do stanja harmonije.

4,500 RSD počevši od
  •  

Klasične masaže

Prijatne ručne masaže kojima se postiže opuštanje organizma sjedinjavanjem protoka energije. Ima za cilj negovanje tela radi podizanja opšteg zdravstvenog stanja. Služe za prevenciju stresa i premora, kao i relaksaciju mišića. Predstavljaju klasičnu evropsku tehniku masaže koja u kombinaciji sa esencijalnim uljima utiče na poboljšanje cirkulacije, limfnog, mišićnog i nervnog sistema.. Predstavljaju osnovu savkog spa programa i preporučuju se ljudima koji nikada nisu imali masažu, kod osoba koji ne vole jak pritisak i agresivnije tehnike, i kod onih koji žele da postignu relaksirajuci efekat.

2,800 RSD počevši od
  •  

Masaže za ciljno delovanje

Maderoterapija je najefikasniji način uklanjanja celulita i oblikovanja tela. Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi nagomilane tečnosti, pojača cirkulacija i razgradnja masnih celija. Kod parcijalnih masaža masira se samo odredjeni deo tela. Ova masaža obicno traje 30 minuta. obuhvata aroma i klasicnu tehniku masiranja, a sve u svrsi bolje prokrvljenosti i sposobnosti tela da bude gipkije.

1,500 RSD počevši od
  •  

Duo masaže

Duo masaža je masaža parova, sve popularnija usluga gde se par istovremeno masira u jednoj prostoriji na zasebnim stolovima koju sprovode dva terapeuta. Ova masaža predstavlja idealnu kombinaciju romantike i opuštanja za dvoje. Tokom masaže svaki pojedinac na sebi svojstven način uživa u relaksaciji. Priuštite sebi masažu po sopstvenom izboru iz bogate ponude Nataly Spa .

5,600 RSD počevši od
  •  

Preporuka Nataly Spa Wellness tima

Stručni terapeuti Nataly Spa wellness tima za Vaš maksimalni užitak preporučuju: Balkan masažu -autorska masaža Nataly Spa terapeuta Lomi Lomi Nui- masaža ljubavi Masaža Vulkanskim kamenjem Masaža aromatičnim svećama

4,500 RSD počevši od
  •  

Jagoda -jogurt, Kokos, Gold Šimer, Chocolate

JAGODA -JOGURT Savršen izbor za kožu koja sija Paket obuhvata piling tela jagodom,masžu celog tela jagoda -jogurt, piling i masažu lica,masku za lice Jagoda podmlađuje,smanjuje upale,podstiče prirodnu sintezu kolagena i vitamina E KOKOS Neka ovo leto miriše na kokos, Paket obuhvata piling tela kokosom,masažu tela kokosovim uljem,piling i masažu lica,masku za lice Kokos hrani suvu kožu i daje joj sjaj,hidrira je i čini je da izgleda sveže GOLD ŠIMER PAKET iznenadite svoja čula našim novim Gold Šimer paketom. Paket obuhvata piling tela,masažu zlatnim uljem ,,piling i masažu lica,nakon čega sledi maska za lice. Piling će otkloniti izumrle ćelije sa Vaše kože i pripremiti telo za masažu.masaža zlatnim uljem ima neverovatan psihički i fizički učinak na telo.Ulje dubinski hidrira vašu kožu i ostavlja prelep sjaj. CHOCOLATE PAKET Zbog specifičnog hemijskog sastava čokolada deluje blagotvorno na kožu,ceo organizam i duh. Nataly Spa wellness tim za Vas je pripremio Chocolate paket koji obuhvata piling tela sa čokoladom u prahu,nakon pilinga sledi masaža uljem od čokolade ,piling i masaža lica,kao i msaka za lice. Čokolada hrani i ubrzava regeneraciju kože a svojim mirisom deluje aromaterapijski i utiče na izlučivanje hormona sreće. Čokolad je bogata antioksidansima ,mineralima i vitaminima koji imaju lekovito dejstvo,pomaže smanjenju stresa i tenzija ,kao i oporavku mišića.

6,000 RSD počevši od
  •  

Kraljevska masaža

Kraljevska masaža Kraljevska masaža ili masaža 4 ruke je jedinstven tretman. Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu «koreografiju» pokreta osluškuju vibracije Vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta. Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživeli dve masaže u jednom tretmanu. A sam izbor masaže zavisi od Vaših želja potreba organizma u datom trenutku. Zavisno od toga da li želite da postignete savršen mir i sklad u svom telu, da doživite vrhunska uživanja i relaksaciju ili probudite sva čula i organizam napunite energijom izabraćete neku od ponuđenih tehnika i stilova. Kada dva terapeuta spuste ruke na Vaše telo, Vaš um reaguje na drugačiji način. A nakon neuspelog pokušaja da pratite šta se dešava, oslobađate um svih misli, i nastupa potpuno psihičko opuštanje. Prepuštanjem iskusnim i sinhronizovanim pokretima terapeuta, doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše telo. Relax masaža celog tela Aroma masaža celog tela Antistres masaža celog tela Masaža svećama Balkan masaža Lomi lomi Nui Bali msaža Orijentalni poling "Kese"

Pratite nas