Panaromaski restoran sa najlepšim pogledom

Dobrodošli u hotel Zeleni grad

Smeštaj u Sokobanji!

Hotel Zeleni grad

Hotel Zeleni grad je kompleks od tri hotela i  idealno je mesto za Vaš porodični odmor koje poseduje 14 luksuzno opremljenih apartmana u objektu A, 4 apartmana u objektu B i 21 apartman u objektu C. Objekat sadrži moderan spa centar, bazen, sobe za masaže i restoran u kome se služi doručak i a la carte obroci.

ZIMSKI RASPUST U Zelenom gradu

10% POPUSTA NA USLUGU NOĆENJA ZA BORAVAK OD 3 I VIŠE NOĆENJA

Apartmani

U našim apartmanima smo se potrudili da vaš boravak bude ugodan. Svi apartmani imaju prostrane terase koje vam pružaju priliku da uživate u predivnom pogledu i svežem zraku. Svaki apartman je opremljen klima uređajem, LCD televizorom, telefonom i besplatnim Wi-Fi pristupom.

Pored osnovnog inventara u sobama, svaki gost može, na zahtev, dobiti dečiji krevetac, dodatni jastuk i prekrivač. Uz svaki apartman dolazi i obezbeđeno parking mesto unutar turističkog kompleksa. Vaš udoban boravak nam je prioritet.

Duplex

Na svakom spratu postoji mogućnost spajanja standard I comfort sobe duplim vratima.

Standard

Standard apartmani su idealni za 2 osobe ili za parove sa jednim detetom u zajedničkom ležaju ili dodatnom krevecu koji možete dobiti na zahtev.

Comfort

Comfort apartmani su idealni za porodice sa decom koja bi spavala u sopstvenom ležaju.

Vrhunska organska hrana

Nataly Spa poseduje moderno opremljen restoran sa kapacitetom od 50 osoba. Ovaj restoran nudi predivan pogled na zelenu oazu i poslužuje doručak u formi švedskog stola.

Detaljnije…

Panormaski restoran sa najlepšim pogledom

Na poslednjem spratu hotela nalazi se panoramski restoran, iz koga se pruža fantastičan pogled na celu Sokobanju.

Detaljnije…

Spa centar

Spa centar se nalazi u veoma prijatnom okruženju u donjem nivou Nataly spa. Ponuda obuhvata unutrašnji bazen sa regulisanom temperaturom, hidromasažerima i vodenim slapom, jacuzzi, parno kupatilo, finsku aromatherapy saunu, tropske kiše, kneipp klupe, tople klupe I slanu pećinu. Spa centar je besplatan za goste Nataly spa.

Detaljnije…

Masaže - pozitivno terapijsko dejstvo

U ponudi wellness centra «Zeleni grad» možete uživati u velikom izboru masaža koje će Vas opustiti, osloboditi stresa i pripremiti za duge šetnje u prirodi.

Detaljnije…

Hotel Zeleni grad

Doživite Zeleni grad

Iskustva korisnika

5/5
Najbolji spa centar u juznom okrugu i sire vracamo se ponovo sve naj naj za sve
Marija Mitrović, Beograd
5/5
Već 3 godine letujemo u ovom prelepom hotelu imamo samo iskrene pohvale za smeštaj, hranu, higijenu i ljubazno osoblje. Znam samo da ostajemo verni našem Nataly spa hotelu i dolazićemo dok budu ovako divni!!!!
Goca i Mirko, Novi sad

Kontakt

Adresa

Vojvode Mišića 22a, Sokobanja

Telefon

(+381) 60-60-15-187

Email Us

info@zelenigrad.com rezervacije@zelenigrad.com