Rezervacije

Apartmani

Superior Apartmani

Superior apartmani se zovu svi apartmani u objektu Zeleni grad. Idealni su za 3 osobe, svi imaju veliki krevet i pomoćni ležaj. Napravljeni su po najmodernijim standardima.

Standard Apartmani

Standard apartmani su idealni za 2 osobe ili za parove sa jednim detetom u zajedničkom ležaju ili dodatnom krevecu koji možete dobiti na zahtev. Nalaze se u objektu Nataly Spa.

Comfort Apartmani

Comfort apartmani su idealni za porodice sa decom koja bi spavala u sopstvenom ležaju. Brinuli smo o najsitnijim detaljima kako bi Vaš odmor bio savršen i kako Vam ništa ne bi nedostajalo.

Panorama Apartmani

Panorama apartmani su priča za sebe. Prostrane travnate terase sa garniturama za sedenjei ležaljkama, sa pogledom na planine Ozren i Rtanj učiniće Vaš odmor savršenim.

Vip Apartman

Vip apartman se nalazi u prizemlju . Posebna atraktivnost ovog apartmana je direktan izlaz na bazen koji je zajednički za sve goste objekta.

Konak Nataly Apartmani

Ovi apartmani se nalaze u objektu B kompleksa Nataly spa. Nataly spa poseduje 4 apartmana u objektu B . Ovi apartmani poseduju veoma prostrane terase sa garniturama za odmor i pogledom na potok.

Pratite nas

PROMO

Zeleni Grad
za boravak do 26.4.2024
(od nedelje do petka)
  • Nocenje sa doruckom za dve osobe 8400 rsd
  • Polupansion za dve osobe 9800rsd

    U cenu uključeno korišćenje bazena i spa centra