Relax zona

Bazen

Na raspolaganju je bazen sa hidromasažerima, bazen je maksimalne dubine do 1,6m i temperature do 34 stepeni celzijusa sa pregradjenim delom za decu. U bazenu se nalazi i vodeni slap koji može služiti za masažu vrata i ramena. On zaokružuje nezaboravan doživljaj u bazenu, a tekuća voda svojim zvukom vam pruža opuštajuću atmosferu.

Lekovita Voda

Vodjeni istorijskom predodredjenosti Sokobanje u korišćenju oligominarlinih voda u balneoterapijske svrhe , gostima Nataly spa omogućili smo kupanje i uživanje u kvalitetnoj i bogatoj oligomineralnoj vodi, sa karakterističnim fizičko hemijskim sastavom, koji povoljno utiče na očuvanje zdravlja i vitalnosti kao i na oporavak i lečenje od mnogih bolesti.

Hamam

Savršen izbor za boravak nakon stresnog dana ili za pročišćavanje organizma. To je tretman u zatvorenom prostoru zasićen vlagom i parom koji podstiče znojenje i izbacivanje toksina iz organizma. Parno kupatilo ili hamam je blagotvoran za kožu, smanjuje stres i umor, relaksira napete mišiće, poboljšava cirkulaciju, unapređuje opšte fizičko i psihičko stanje organizma, delotvoran kod astme, bronhitisa i kašlja, kao i kod reumatskih oboljenja i naročito uz pomoć eteričnih ulja.

Finska Sauna

Pod saunom se podrazumeva drvena prostorija sa klupama u kojoj temperatura doseže do 100 stepeni celzijusa. U sauni se nalaze drvene klupe u nekoliko nivoa. Preznojavanjem tela tokom boravka u sauni oslobađaju se štetne materije iz organizma, jača se imuni sistem, opušta se telo stresa i napetosti. Poboljšava se cirkulacija, koža dobija blistav sjaj, poboljšava se tonus mišića i elastičnost.

Relaksacija uz Jakuzzi

Posebno dizajnirane mlaznice tople vode vrše dubinsku masažu specifičnih tačaka koštano-zglobnog i mišićnog sistema. Zdravstveno je koristan jer deluje na umorne mišiće, ublažava bol i omogućava kvalitetan san. Takođe revitalizuje telo, mentalni sistem, deluje antistresno, poboljšava cirkulaciju i podstiče protok krvi i limfe.

Kneipp i topla klupa

Kneipp klupa je topla klupa za opuštanje tela i mišića sa posudama za noge sa toplom i hladnom vodom. Ova kombinacija toplo-hladno pospešuje cirkulaciju, oslobađa glavobolju i pozitivno deluje kod sindroma hladna stopala. Takođe, ima pozitivne efekte na protok krvi u ekstremitetima što dovodi do veće izdržljivosti.

Slana pećina

Vazduh u ovoj prostoriji je zasićen suvim, rasprašenim česticama soli. Ovo je metoda koja se zasniva na doziranom boravku u slanoj pećini koja je izgađena od prirodne soli (himalajska so i so iz Mrtvog mora), a služi za tretman lečenja disajnih puteva i jačanje imunog sistema.

Tropske kiše i potezno vedro

Kada završite sa SPA tretmanima iz naše ponude, savetujemo tropske kiše za kraj vašeg zadovoljstva. Milijarde kapljica sitnih i krupnih kapljica koje se rasprskavaju po vašem telu pojačaće efekte neprocenjivog i dragocenog wellness-a. Potezno vedro je samo za najhrabrije

Pratite nas

VIKEND PROMO PAKET ZELENI GRAD

PAKET UKLJUČUJE:
 
  •  2 NOĆENJA-3 DANA NA BAZI POLUPANSIONA
  • NEDELJNI BRUNCH OD 13H
  • NEOGRANIČENO KORIŠĆENJE BAZENA I SPA CENTRA OD 9-21H
  • KASNI CHECK OUT DO 15H
  • PARKING
  • WI-FI

CENA PAKETA ZA DVE OSOBE 

25780 RSD